24 | benefietconcert voor de kinderen in Gaza 14 maart

Op 14 maart aanstaande, vanaf acht uur ’s avonds wordt in de Engelse Kerk aan de Simpelhuisstraat in Middelburg een benefietavond georganiseerd voor de kinderen van Gaza. Hierbij zijn jullie bij deze van harte uitgenodigd.

De gehele opbrengst van de avond gaat naar de Hope Foundation. De Hope Foundation betaalt kunstenaars met een therapeutische ervaring om voor de kinderen allerlei kunstprojecten te organiseren om hen even los te maken van de gruwelijkheden waar ze dagelijks mee worden geconfronteerd.

Tijdens de avond vertelt een vertegenwoordigers van de Hope Foundation over hun werk en wordt er muziek gemaakt door bevriende muzikanten van Sjef Hermans en Robbert Jan Swiers.

Ook worden er tekeningen tentoongesteld die door kinderen uit Gaza zijn gemaakt en waarvan A4-prints voor € 50,- per stuk te koop zijn.

Om rustig te kunnen kiezen, hebben met die tekeningen een kleine brochure gemaakt die je na deze woorden vindt.
Via curiositas@zeelandnet.nl kun je dan je tekeningen bestellen. De tekeningen kun je ter plekke ophalen of op laten sturen.

Als je komt – wat we uiteraard hopen – dan is het dus verstandig om contant geld mee te nemen. Er is uiteraard ook een mogelijkheid om een donatie te doen aan de Hope Foundation via digitale weg. Dat kan zowel ter plekke als via hun website. Er wordt geen entree geheven, maar we hopen op een gulle bijdrage van jullie kant.

Graag tot 14 maart aanstaande.

Sjef, Hans en Robbert Jan.